Skaff deg DAB+ ferdig montert fra kr 3.490,-

Gode tilbud med montering inkludert:

Oppgrader til DAB+ med Pure Highway 600 

kr 3.490,- ferdig montert!

Kjøpt løst kr 1.995,-

 

Enklere blir det ikke. Å få det ferdig montert betyr at du slipper å bekymre deg om du har gjort alt riktig. Vi demonterer og skjuler kabler bak deksler i interiøret, og henter strøm fra rett kilde. Vi monterer også antennen og jordingen av denne på korrekt måte. 

 

 • DAB+ adapter med Bluetooth
 • Meget enkel å bruke
 • Meget diskret design
 • Trådløst display
 • Full Bluetooth med strømming og håndfri funksjon
 • Bluetooth mikrofon medfølger
 • Snakker med Siri hos Apple
 • Spotify kontroll
 • Oppdag, tag og spill av musikk mens du kjører


*490,- i tillegg for helt skjult strømforsyning.

 

Pure knapp

 

 

Oppgrader til DAB+ fullverdig integrert løsning.

Integrerer DAB+ i bilens originale infotainmentsystem uten tap av lydkvalitet.
Vi har mange ulike løsninger som passer din bil. Ta kontakt med oss i dag så finner vi et godt alternativ.

 

norDAB knapp

 


Løsninger og monteringstider kan variere avhengig av hvilken bil det gjelder. Kontakt oss for et konkret tilbud.
Priser kan variere og endres uten forvarsel.

 • I 2017 slukker FM-nettet. Vi har DAB+ løsninger til gode priser!

   

  I løpet av 2017 slukker NRK og de andre riksdekkende kanalene sendingene på FM-nettet. For de fleste betyr dette at den daglige radiolyttingen blir borte. Vi har ulike løsninger som fungerer for å kunne motta DAB+ signaler selv om bilen ikke er ny. Kontakt oss for den beste DAB+ løsningen til din bil. Vi tilbyr alt fra enkle og rimelige løsninger til premium skreddersøm.

   

  Er du usikker på om du har DAB+ i bilen din, kan du søke etter radiokanalen NRK P13 som utelukkende sendes på DAB+. Hvis du ikke finner NRK P13, er det nødvendig med en oppgradering til DAB+. Komplett oversikt over lokalradioer som har rettigheter til å fortsette sine sendinger på FM-nettet finner du på www.radio.no.


  Fordeler ved DAB+

   

  Digitale radiosignaler kan «pakkes sammen» på samme frekvens og «pakkes ut» av radioen i bilen din. Det er altså plass til en mengde informasjon på den samme knappe mengden tilgjengelige frekvenser. Dermed kan radiostasjonene lage flere radiokanaler for en bestemt målgruppe innen musikk, nyheter og lignende. Din favorittmusikk trenger ikke lenger passe inn i et trangt sendeskjema for en bestemt radiokanal. Du får derfor et bredere kanaltilbud og DAB gir flere ekstra funksjoner, slik som å vise på displayet hvilken musikk som spilles, hva slags program du lytter på og hvem som er programledere og gjester.
  I tillegg gir DAB+ klar og fin lyd og færre forstyrrelser, samt det vil være bedre dekning i tunneler.  Har du spørsmål om DAB+ eller ønsker mer informasjon om andre DAB+ løsninger vi kan tilby? Kontakt oss på tlf. 24 03 14 00 eller send en mail til verkstedbestilling.155@moller.no